Invictus

Joi, 29 Iunie 2017 - ora 19:00

Lotus, Oradea

Președintele nou ales Mandela știe că, din punct de vedere rasial și economic, țara sa a rămas divizată din cauza apartheid-ului. Convins că își poate unifica poporul prin intermediul limbajului universal al sportului, Mandela se asociază cu liderul echipei sud-africane de rugby în scopul câștigării incredibilei competiții din 1995, de la World Cup Championship.

Warner Bros. Pictures prezintă, în asociere cu Spyglass Entertainment, o producție Revelations Entertainment / Mace Neufeld și Malpaso, “Invictus,” avându-i pe generic pe laureații cu Oscar® Morgan Freeman (“Million Dollar Baby,” “The Dark Knight”) și Matt Damon (“Good Will Hunting,” seria “Bourne” ).

Filmul este produs de Clint Eastwood, Lori McCreary, Robert Lorenz și Mace Neufeld. Scenariul este scris de Anthony Peckham, bazat pe cartea Playing the Enemy, de John Carlin. Freeman, Tim Moore, Gary Barber și Roger Birnbaum sunt producătorii executivi ai filmului.

În echipa de creație, Eastwood a reunit pe mulți colaboratori ai săi mai vechi, printre care se află directorul de imagine Tom Stern, scenograful James J. Murakami, editorii Joel Cox și Gary D. Roach, și designerul de costume Deborah Hopper. Muzica este compusă de Kyle Eastwood și Michael Stevens.

Filmările pentru “Invictus” au avut loc exclusiv în Cape Town și Johannesburg, sau împrejurimile acestora din Africa de Sud.
“Invictus” este distribuit de Warner Bros. Pictures, o companie a Warner Bros. Entertainment.