GLS Strategies for tomorrow - Inteligenta Emotionala

Joi, 19 Iulie 2018 - ora 18:00

Hotel Continental, sala Forum

Inteligența emoțională (EQ) este acum considerată drept factorul determinant în succesul individual și de echipă. Se poate să ai un IQ ridicat, dar EQ-ul este cel care te ajută să te cunoști mai bine pe tine, să interacționezi mai bine cu ceilalți și face ca echipele să performeze.

Dr. Travis Bradberry este renumitul co-autor al cărții Inteligența Emoțională 2.0 și co-fondator al companiei TalentSmart – furnizorul numărul 1 de teste și cursuri bazate pe inteligență emoțională folosite de peste 75% din companiile aflate în Fortune Top 500 companii. Cartea lui este best seller și este tradusă în 25 limbi, fiind disponibilă în 150 țări.
Dr. Bradberry este un expert intenrațional care vorbește regulat în fața managerilor din cele mai mari companii din lume și este totodată contributor în publicații de renume. Deține un doctorat dublu în Phihologie Clinică și Organizațională.
Va vorbi în prezentarea video din cadrul evenimentului despre cum cele 4 competențe ale inteligenței emoționale te pot ajuta în conștientizarea deciziilor și în eficcientizarea colaborărilor cu oamenii dine chipa ta.

Zoltan Vereș este speaker, trainer și coach, specializat în dezvoltarea Inteligenței Emoționale în cadrul companiei Refleqt. De mai bine de zece ani s-a dedicat studiului naturii umane prin lumea emoțiilor.
Susține conferințe, training-uri, seminarii, workshop-uri și ședinte de coaching care se bazează pe dezvoltarea inteligenței emoționale. De asemenea, Zoltan este certificat și acreditat internațional de “Six Seconds” în Dezvoltarea Inteligenței Emoționale (Six Seconds este cea mai mare organizație internațională din lume axată exclusiv pe dezvoltarea inteligenței emoționale).
Tot în cadrul Refleqt, Zoltan ajută companiile să își crească performanța și productivitatea prin creșterea Inteligenței Emoționale a angajaților. Face asta prin team coaching, coaching one on one, training-uri și workshop-uri.
A făcut peste 2000 de ore de coaching, cu clienți din domenii diverse, precum: management, antreprenoriat, marketing, vânzări, financiar, medical și educație.

Vino în 19 iulie, de la ora 18 :00, la Hotel Continental, sala Forum, ca să afli cum te poate ajuta Inteligența Emoțională să ai succes.