Tu ce faci cu moștenirea familiei tale?

Tu ce faci cu moștenirea familiei tale?

" Trebuie să trăiești moștenirea pe care vrei să o lași." Steve Miller

 

Într-o lume în care parenting-ul este un concept așa de important și ia atât de multe direcții, încercăm, împreună cu Steve Miller, să găsim un echilibru între parenting și valorile creștine. Cum să te asiguri că lași familiei tale o moștenire de valoare? Care sunt cele mai importante lucruri pe care copiii tăi ar trebui să le învețe de la tine? Ce spune Biblia despre a fi părinte? Răspunsurile la aceste întrebări și nu numai, le vom afla în cadrul evenimentului de parenting „Consolidează moștenirea familiei tale”, eveniment ce va avea loc la Ramada, în 06 mai, ora 18.00.

În cadrul evenimentului va avea loc și lansarea cărții lui Steve Miller „Consolidează moștenirea familiei tale” – o provocare de 30 de zile pentru familia ta. Autorul cărții spune că această provocare de consolidare a moștenirii este un efort focalizat și planificat pentru ca familia ta să își stabilească tipare care de secole au dat naștere unor familii puternice și unor moșteniri extraordinare. Și nu vorbim de o moștenire materială, fizică, ci de una spirituală, morală, aproape uitată, sau lăsată mereu pe locul doi.  

Steve Miller, câștigător al multor competiții de forță „Strongman", fost luptător profesionist și maestru în arte marțiale, este acum un urmaș al lui Isus Cristos care și-a dedicat viața unei alte lupte – aceea de a restaura familiile dezbinate. Steve are un mandat apostolic puternic și călătorește în întreaga lume pentru a instrui lideri, încurajându-i mereu să își depășească limitele. Este speaker, coach, trainer și autor.

 

" Nu înceta niciodată să crezi că lucrurile mărețe sunt posibile." Steve Miller

 

Pentru mai multe detalii și înscrieri te rugăm să suni la numărul 0730020282 sau pe emailul contact@decenu.eu

 

 

 

 

 

Post type: