Proiecte

Implicare înseamnă
contribuție și intenționalitate

Implică-te în proiectele noastre sau propune tu un proiect pe care să-l aducem la viață împreună.

Fii un agent al schimbării

Academia decenu.eu

Acest proiect este susținut de Clubul media
Coordonatorul proiectului: Laviniu Gabor

Cum altfel am putea scăpa de orice formă de radicalism și îngustime dogmatică dacă nu printr-o cunoaștere continuă? Suntem suma cărților citite, a filmelor văzute și de ce nu, a cursurilor și seminariilor la care am participat. Toate acestea ne modelează paradigmele existențiale, modul de gândire și felul în care ne raportăm la oameni

Intră pe pagina proiectului!


Revista convergențe

Acest proiect este susținut de Clubul de literatură
Coordonatorul proiectului: Teofil Stanciu

Suntem o revistă de orientare creștină interconfesională sau transconfesională, dar fără afiliere denominațională. Din punct de vedere dogmatic, ne limităm la esența stipulată în Crezul creștin. Nefiind o publicație cu profil teologic, preferăm să lăsăm chestiunile de antropologie, soteriologie, ecleziologie sau escatologie cât mai puțin precizate. 

Intră pe pagina proiectului!


#Decenu.eu?

Acest proiect este susținut de Clubul de business

Decenu.eu este o platformă care, de pe o poziție creștină asumată, contribuie la binele comun al comunității locale, oferind contexte de formare teoretică și practică prin discuții, proiecte, evenimente și colaborări în diverse domenii de activitate implicându-se în acțiuni sociale și civice.


#SaveARTists

Acest proiect este susținut de Clubul de artă
Coordonatorul proiectului: Alexandra Romancsak

Scopul nostru este să formăm și să creștem o comunitate de artiști care-și au rădăcinile bine înfipte în valorile creștine. Mai știm de asemenea că arta este un fel de Cenușăreasă în Romania și mai ales în zona evanghelică și tocmai de aceea ne dorim tare mult să încurajăm copiii și tinerii să-și descopere înclinațiile artistice și apoi să le oferim tot ce este nevoie pentru a excela.