#SaveARTists

Un loc în care artiștii se pot simți
acasă

Vino și fii liber să te exprimi

Scopul nostru este să formăm și să creștem o comunitate de artiști care-și au rădăcinile bine înfipte în valorile creștine. Mai știm de asemenea că arta este un fel de Cenușăreasă în Romania și mai ales în zona evanghelică și tocmai de aceea ne dorim tare mult să încurajăm copiii și tinerii să-și descopere înclinațiile artistice și apoi să le oferim tot ce este nevoie pentru a excela.

De cealaltă parte la fel ca și alte meserii este nevoie de o "breaslă". Un loc căruia să ii aparții. O comunitate de oameni de la care să furi meserie. Cu care să te învecinezi și împreună cu care să celebrezi micile succese sau pe umerii cărora să-ți plângi micile sau marile încercări nereușite. 

La care atelier ai vrea să
participi?

Atelierul cu cele mai multe voturi va fi primul care va beneficia de echipamentul și dotările necesare.

Am ales deocamdată trei posibile ateliere, dar avem în vedere și altele, cum ar fi unul de sculptură, de modelare în lut, de fotografie și de prelucrare video. Ne dorim să avem și o bibliotecă. Practic, visăm la un HUB în care artiștii să se bucure de o cafea bună și să se simtă în largul lor în exercițiul creativ. Desigur, visăm și la un spațiu expozițional... și la multe altele. Începem însă cu acestea trei, inspirându-ne dintr-un proverb african care zice: Dacă vrei să muți munții, începe cu câteva pietre.

Mixed Media Art
Portretism
Caligrafie
Mixed Media Art
0% (0 voturi)
Portretism
100% (1 vot)
Caligrafie
-100% (-1 de voturi)
Total voturi: 0

Donând, devii parte la ridicarea și formarea
unei generații de artiști

Banii donați vor fi folosiți pentru plata chiriei lunare și a dotărilor.
1,0%
200 RON
Miercuri, 30 Noiembrie, 2016
20.000 RON

Faceți un virament in următoarele conturi:

Cont RON: RO2345BTRL2345124789-24RON

Cont EUR: RO2345BTRL2345124789-24EUR

Cont USD: RO2345BTRL2345124789-24USD

Puteți plăti folosindu-vă de un link Revolut

    50 USD - https://rev.money/r/baCqPiWwKE

  100 USD -  https://rev.money/r/q36IFIKYN3

  500 USD - https://rev.money/r/zXiBBKPYg5

1000 USD - https://rev.money/r/1X5hwSLnuT

Claudia Stanciu

Avem nevoie de un loc unde spiritul sensibil al artiștilor să poată crea liber, un loc al întâlnirii între suflete, cu zbaterile și bucuriile lor, și de ce nu, un prilej de răspândire a harului și întrezărire a scânteii divine.

Petra Gabor

Îmi imaginez momentul ăla în care o să pot vizita "Casa artiștilor". Visez la seri de creație, la ateliere diverse. Văd copiii desenând și bucurându-se de culori. Totul are viață și sens în acel loc. 

Andrei Wagner

Avem cu toții tot felul de tablouri sau lucrări artistice. Cât de fain ar fi să existe un spațiu expozițional. Un loc în care să poți expune si apoi să discuți cu ceilalți despre poveștile din spatele lucrărilor.

Alina Suiugan

Am terminat facultatea de arte, secția grafica publicitara si ilustratie de carte, iar posibilitatea de a fi parte a unei astfel de comunități, a unui astfel de hub mi se pare incredibilă. Aș fi zilnic acolo.

Coordonatorul proiectului: Alexandra Romancsak

Alexandra a terminat Liceul de artă iar apoi a ales să-și aprofundeze studiile în domeniu la Universitatea Coventry din Anglia, specialiarea "Fine art and illustration" iar mai apoi și-a luat masterul în "Contemporary Arts Practice"Revenită în Romania și-a dorit mereu să-și împlinească visul de la 17 ani, acela de a creea un loc al creației, inspirației și revelației cu miros de cafea proaspăt măcinată. O casă a artei și-a lutului frământat.

Acest proiect este susținut de Clubul de pictură