Clubul media

Cuza Vodă nr. 23

Întâlniri lunare

Aforismul “Dacă nu ești pe facebook nu exiști” îl știți cu toții deja. Adevărul este că trăim într-o vreme în care informarea și dezbaterile s-au mutat masiv în spațiul virtual. Aici se întâmplă totul. Zeci de publicații și-au mutat “contentul” în online în defavoarea informației tipărite. Avem acum televiziuni și radio-uri care emit doar via web. Socializarea și promovarea au o rată de creștere incredibilă în mobile. Până și războaiele au ajuns să fie hibride. Avem dar nevoie acută de oameni competenți, creativi cu abilități speciale în crearea materialelor video, în fotografie, editare. Oameni de radio. Suita Adobe devine încet un “must know”.  Vrem așadar să te pregătim, să te echipăm și să te provocăm. Înscrie-te ca să fii informat despre toate atelierele de Photoshop și producție video care se desfăsoară în cadrul paltformei decenu.eu.

Liderul grupului: Adrian Știrbu

Absolvent al Colegiului Biblic Est European la secția de jurnalism, Adi a fost si este pasionat de imagine, fotografie, filmare, editare video și social media. Va fi mereu un partener bun de dialog dacă vei folosi cuvinte ca și zoom, distanță focală, randare, adobe creative. Iubește să lucreze cu oamenii fiind mereu gata să-i ajute și să-i învețe.

Proiectele grupului:

Academia decenu.eu

Acest proiect este susținut de Clubul media
Coordonatorul proiectului: Laviniu Gabor

Cum altfel am putea scăpa de orice formă de radicalism și îngustime dogmatică dacă nu printr-o cunoaștere continuă? Suntem suma cărților citite, a filmelor văzute și de ce nu, a cursurilor și seminariilor la care am participat. Toate acestea ne modelează paradigmele existențiale, modul de gândire și felul în care ne raportăm la oameni

Intră pe pagina proiectului!