Clubul de pictură

Kogălniceanu 25

Lunar

Mulți gânditori creștini au apărat dreptul omului de a-și manifesta creativitatea. Ei au înțeles că dacă omul a fost făcut după chipul Creatorului, atunci și el este un sub-creator.  Creativitatea în artă este eliberatoare. Poate scoate la lumină lucruri ascunse care ne țineau captivi. Ea poate fi revelatoare, descoperindu-ne caracterul lui Dumnezeu și identitatea noastră. Poate de asemenea să ne confrunte fără să ne ofenseze. Ea ne provoacă să ne punem întrebări și să găsim răspunsuri. Ne ajută să înţelegem esența lucrurilor dincolo de ceea ce izbește ochiul și mai mult decât orice, ne face să înțelegem că Dumnezeu și-a dorit o relație de prietenie și colaborare cu noi. Odată pierdută această relație, El a fost gata să sufere și să moară pentru a o restaura. Și dacă ființa noastră a fost salvată, atunci aceasta include și creativitatea noastră. Participă la întâlnirile clubului de artă și descoperă cum să creezi într-un mod ispirat, cum să auzi dinainte ce să desenezi, cum să combini culorile pentru a le face auzite. Înscrie-te ca să putem să te contacta și informa despre toate proiectele noastre.

Liderul grupului: Alexandra Romancsak

Alexandra a terminat Liceul de artă iar apoi a ales să-și aprofundeze studiile în domeniu la Universitatea Coventry din Anglia, specialiarea "Fine art and illustration" iar mai apoi și-a luat masterul în "Contemporary Arts Practice"Revenită în Romania și-a dorit mereu să-și împlinească visul de la 17 ani, acela de a creea un loc al creației, inspirației și revelației cu miros de cafea proaspăt măcinată. O casă a artei și-a lutului frământat.

Proiectele grupului:

#SaveARTists

Acest proiect este susținut de Clubul de pictură
Coordonatorul proiectului: Alexandra Romancsak

Scopul nostru este să formăm și să creștem o comunitate de artiști care-și au rădăcinile bine înfipte în valorile creștine. Mai știm de asemenea că arta este un fel de Cenușăreasă în Romania și mai ales în zona evanghelică și tocmai de aceea ne dorim tare mult să încurajăm copiii și tinerii să-și descopere înclinațiile artistice și apoi să le oferim tot ce este nevoie pentru a excela.