Creștinul în cetate

Duminică, 3 Iunie 2018 - ora 10:00

Hotel Ramada, Sala Toscana, Oradea

Biblia vorbește foarte clar despre dragostea lui Dumnezeu față de un oraș, prin exemple precum Babilon, Ninive sau Ierusalim. Mii de ani mai târziu, dragostea Lui nu s-a schimbat și Dumnezeu încă Își cheamă poporul să rostească adevărul și să transforme orașele lumii printr-o trăire autentică.

În cadrul evenimentului „Creștinul în cetate”, Alan Platt ne va arăta cum trebuie să fim în sălile de clasă, în sălile de consiliu și oriunde în comunitățile noastre, implicați în societate și gata să oferim speranțe celor zdrobiți. Alan oferă răspunsuri practice și inspirație pentru a ne ajuta să avem un impact asupra dimensiunilor spirituale, sociale și culturale ale locului în care trăim. El ne relatează din propria sa experiență modul în care biserica lui Dumnezeu poate influența profund cultura orașelor din întreaga lume.

Alan Platt este un lider vizionar, inspirator, care nu doar s-a rugat pentru schimbarea orașului, ci el a și condus mișcarea de schimbare. Alan a creat o rețea de biserici care lucrează împreună pentru transformarea radicală a orașelor. Călătoria lui de la preocupare la acțiune vă va încuraja să credeți că Dumnezeu are planuri extraordinare și pentru orașul vostru.

În cadrul evenimentului vom avea și lansarea cărții "START de la linia de sosire", scrisă de Alan Platt și tradusă de Editura Decenu.eu.

Nu ratați acest eveniment! Va fi unul inspirator, încurajator și transformator! Intrarea este gratuită, în limita locurilor disponibile.