Concert SHOW THE LOVE 2018

Sâmbătă, 12 Mai 2018 - ora 19:00

Casa de Cultură a Sindicatelor, Parcul 1 Decembrie, Oradea

Dragostea e o forță! Dumnezeu ne-a demonstrat asta prin jertfa de la Golgota. Te-ai gândit vreodată cât de puternică a fost dragostea Lui pentru tine atunci când și-a dat Fiul să moară pe cruce? Tu ai putea iubi la fel? Forța iubirii vine de la Dumnezeu, însă de multe ori cotidianul ne îndepărtează de ea. Sanctus Pro Deo vrea să îți reamintească în noul turneu Show The Love că trebuie să iubim ca și El. Și nu, nu cântăm pur și simplu niște piese, ci ne dorim cu adevărat să te provocăm să analizezi măsura cu care îi iubești pe cei din jurul tău.

Anul acesta, turneul Show the Love 2018 are loc în perioada 4-13 mai 2018, în 6 locații: Sibiu, Ploiești, Brașov, Satu-Mare, Oradea și Cluj-Napoca. Repertoriul abordat cuprinde piese deja consacrate precum "Dacă dragoste avem", "Mă încred în Tine", "La Crucea Ta", piese noi ale unor mari artiști internaționali precum Lauren Daigle sau For King and Country, dar și compoziții și aranjamente ale unor artiști români precum Lari Muntean, Oni Rodilă și Mark Oselski.

Biletele se pot achiziționa online pe www.sanctusprodeo.ro/showthelove, pe www.iabilet.ro sau fizic din locațiile menționate pe www.iabilet.ro/retea.

Sanctus Pro Deo este o asociație reprezentată astăzi de un ansamblu vocal-instrumental, compus din membri și colaboratori evanghelici din toată țara. Asociația organizează concerte  în săli publice și biserici din diverse orașe.

 

“Să ne iubim unii pe alții căci dragostea vine de la Dumnezeu.”

(1 Ioan 4:7a)