Trăiește la înălțime

Miercuri, 27 Iunie 2018 - ora 17:00

Sala Toscana, Hotel Ramada, Oradea

„Viața de creștin este o întreagă aventură! Cea mai mare aventură de care vei avea vreodată parte începe atunci când te abandonezi și te avânți, plin de pasiune, pe calea pe care Dumnezeul universului te conduce. Uneori, drumul este greu din cauza serpentinelor, dar întotdeauna duce spre o dăruire de sine deplină și o bucurie de nedescris.” – dr. R. Heard –

Dumnezeu vrea să trăiești în locurile înalte ale Împărăției Sale. Dar pentru aceasta e nevoie să ieși din zona ta de confort și să pornești spre vârful muntelui, spre noi culmi spirituale. Ascensiunea ta vine la pachet cu provocări create de numeroase obstacole, însă nu vei fi singur – El îți va fi alături la fiecare pas, iar Cuvântul Său și Duhul Sfânt te vor călăuzi spre destinație.

Dr. R. Heard este pastorul bisericii Christian Tabernacle din Houston, Texas, şi totodată, evanghelist în peste 100 de naţiuni. Pasiunea sa cea mai mare este să echipeze lideri pentru slujire. Prin urmare, a fondat şcoli biblice în Africa, India şi în alte părţi ale lumii, unde a pregătit mii de pastori, misionari şi evanghelişti, care îl consideră mentorul şi părintele lor spiritual. A obţinut două doctorate, în teologie şi psihologie educaţională, şi a scris şase cărţi ce îi încurajează şi îi învaţă pe creștini să-şi trăiască viaţa ca fii şi fiice de Dumnezeu.

Rezervări pentru eveniment:

Pentru înscrieri și bilete te rugăm să accesezi link-ul de mai jos. Detalii la telefon
0730 020 282